Mintaedzés

Eddz velem

Miért is?

Edzéseim alatt számtalan gyakorlat és módszer megjelenik, mindig változatos, teljes testes edzésekre tudtok mozogni a saját otthonotokban, eszközök nélkül.

Ez az ingyenes edzés egy példa a sok közül, kemény, extrán izzadós, jubileumi edzéshez méltó. Ha tetszett, és többet is kipróbálnál, akkor szeretettel várlak a csapatomba, ahol heti 2 hasonló edzésben tudsz részt venni, akár edzésenként 725 Ft-ért.

 

Mi is az a HIIT?

HIIT = high intensity intervall training, magyarul magas intenzitású intervallum edzés. Ez az edzésfajta intenzív, gyors, dinamikus gyakorlatokat tartalmaz, melyeket bizonyos ideig végzünk, majd rövid pihenő után ismét jön a magas intenzitás. Kemény, izzasztó edzése, ennek köszönhetően rengeteg energiát felhasználnak, viszonylag rövid idő alatt, így segítik a zsírégetést, fokozzák az anyagcserét.

Nem csak zsírégetés szempontjából ajánlom. A szív és érrendszerre is jó hatással van, növeli az általános fittséget, állóképességet, és nem utolsó sorban rendkívül változatos, megunhatatlan, ezerféle módszerrel színesíthető. Csak úgy repül vele az idő, és az edzés végén a nehézségek ellenére is sokkal frissebbnek érezzük magunkat!

Ebből a típusú edzésből heti 2 alkalom is elég, akkor is, ha ez az összes mozgásod a héten. Éppen ezért iktatok minden edzésbe törzserősítést is, így teljesértékű edzést végzünk. Ennek ellenére bátran ismételd a feltöltött videókat akár többször is, ha van rá igényed, hiszen egy hónapig minden edzést annyiszor végezhetsz el, amennyiszer csak szeretnél!