Étkezés

Bármilyen étrendet is követsz – mindenevő, vegán, vegetáriánus; fontos, hogy az támogassa a spotteljesítményed, és a céljaidhoz igazodjon.

Azt gondolom, hogy nincs fontosabb az életben annál, hogy az egyensúlyt megtaláljuk, nem csak az edzésben, az életmódunkban, de az étkezésünkben is. Így leszünk egészségesek testileg, mentálisan és lelkileg is.

Azt az elvet vallom, hogy minden étel jó étel, nincsenek „rossz”, vagy „bűnös” alapanyagok. Az étel jó! Negatív gondolat, érzés nem fűződhet mellé, hiszen minden alapanyagnak megvan a saját szerepe.

A mértékletesség, tudatosság, egyensúly megtalálásában van a kulcs az étkezésben is. Teljesítményünket, céljainkat a helyes étrenddel tudjuk támogatni, követőimnek, feliratkozóimnak ebben segítek nap, mint nap, akár a saját példáimon keresztül, akár személyes, közös munkán át.

Étkezéssel kapcsolatos tartalmakért kövesd a közösségi platformjaim, ahol receptekkel, tanácsokkal segítem fejlődésed, utad a saját egyensúlyod megtalálásához.

Recept gyűjtemény

26D7B498-4724-4ECD-A061-A6FF4532C351

Mindig is szerettem finomakat enni, ez nem változott akkor sem, amikor életmódot váltottam,
és akkor sem, amikor később vegetáriánus lettem.
Hiszem azt, hogy minden ételnek megvan a helye az étrendünkben, azm alapanyagok és mennyiségek helyes megválasztásával pedig bármilyen célunkat elérhetjük.
A receptek nagy része a saját étrendem következtében vegetáriánus, de hiszek abban, hogy mindenkinek más lesz az ideális étrend, így az összes recept elkészíthető akár húsos verzióban is.
A tejek, joghurtok, tejszínek lehetnek vegánok vagy hagyományosak is, rugalmasan
variálhatók az összetevők.
A tápérték hozzávetőleges, sokszor függ a használt hozzávalótól, de szerettem volna egy viszonyítási alapot adni azoknak, akiknek ez fontos.
A könyv 49 receptet tartalmaz, van küztük édes és sós is, minden étkezésre találsz neked valót.
A könyv sokszorosítására, másolására és megosztására vonatkozó büntetőjogi eljárásokat az ÁSZF-ben olvashatod.