Rólam

Végzettségeim:

  • Széchenyi István Egyetem Sport és Rekreációszervezés Bsc. diploma
  • Thor Life Academy Funktional movement training
  • Weider professional Életmód és Táplálkozás tanácsadó
53DA012B-6579-416A-9D04-9CB2470384FC

8 éves sportmúlt áll mögöttem, ebben az időben főleg az edzőtermi, súlyzós edzés volt a meghatározó, de mindig szerettem a saját testsúlyommal is dolgozni. Versenyszerűen erőemeltem egy időben, ekkor országos bajnokságon

sikerült ezüstérmes címet szereznem.

5 éves személyi és online edzői tapasztalattal rendelkezem, emellett az online HIIT edzésekkel 2020 októbere óta foglalkozom. Ezalatt az idő alatt többszáz emberrel dolgoztam együtt, óráimon jelenleg is 100 feletti létszám van.

Küldetésem az egészséges életmód, és a sport szeretetének hirdetése, a mentális egészség megőrzése és fejlesztése, amihez az edzések nagyban hozzájárulnak.

Közösségi média felületeimen (Youtube, Instagram) edzéseket, recepteket és gondolatokat szoktam megosztani, szerencsésnek mondhatom magam, hiszen remek közösséget sikerült kialakítanom. Kiemeltem fontos számomra a jó kapcsolat ápolása a követőimmel, így mindig szánok időt arra, hogy válaszoljak, beszélgessek velük. Ez az edzések tervezésénél, szerkesztésénél is a fő prioritásom, akkor vagyok boldog a munkámmal, ha a vendégeim is boldogok.